winston w/o weight

"Machines are going to fail, the political systems are going to fail, and a few men are going to take to the hills and start over."

Friss topikok

Linkblog

Holnap

2009.06.06. 23:33 winston w/o weight

Holnap valami történik. Valami elkezdődik. Valami újrakezdődik. A jövő?

A belvárosi fesztivál koncertjeit végighallgattam, néztem az embereket és a Figyelőben közölt számokra gondoltam. A Fidesz támogatottsága  a 39 év alatti korosztályban 70% feletti. Ha a munkaképes korú lakosságot nézem, akkor is 60% feletti.

Mit jelent egy kétharmados támogatottság egy ilyen helyzetben. Egy nemzet életében évszázadonként csak egyszer kap ilyen támogatást egy politikai erő. 1848-ban vagy 1945-ben a kisgazdák. 

Rendkívüli helyzet, amely egy nemzet túlélését vagy újjászületését határozza meg. Iszonyú felelősség, amellyel visszaélni nem lehet. Ajándék ez a bizalom, amelyet a Fidesznek igencsak meg kell szolgálnia. Nem lehet hibázni, nem lehet tisztességtelennek lenni.

Még 24 óra, inkább 20 és minden megváltozik. Egy ország a sarkára áll?

Meglátjuk.

De a bizalom nem feltétlenül csak a Fidesznek szól, hanem annak a kinyilvánítása lesz, hogy a nemzet bízik a jövőjében. Önálló, méltósággal teli és magát megtéveszteni nem hagyó szabad emberek döntése. Rajtuk múlik, hogy megváltoztatjuk-e a jövőt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://winston.blog.hu/api/trackback/id/tr261168357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása